Over ons

Aandacht voor lekker

Bij Slagerij Konijn houden we van lekker. Alles wat we maken is bedoeld om u lekker, ge}">

Angus, Limosine en Livar

Ons rundvlees komt van twee primitieve rassen, die beiden het hele jaar grazen in natuurgebieden. De Black Angus leeft in de Schoorlse duinen en de Limosine runderen en kalveren komen uit natuurgebied Hindeloopen. De rassen zijn uitstekend bestand tegen een leven buiten de stallen en houden het natuurgebied met hun begrazing begaanbaar voor bezoekers. In de herfst slaan ze de vetreserves op, waar ze in de winterperiode op teren. Dat maakt het vlees licht gemarmerd, wat de smaak na bereiding alleen maar ten goede komt. Voor deze rassen is het niet nodig mais te verbouwen en met machines te bewerken tot veevoer. Grasgevoed vlees bevat bovendien veel Omega-3 en de runderen krijgen geen antibiotica, en zijn nauwlijks ziek door dit gezonde gras.

Livar varkensvlees komt van Limburgse kloostervarkens. Ze worden met respect voor mens, dier en omgeving gehouden op Abdij Lilbosch en bij enkele boeren in de omgeving. Livar gaat uit van de kleinschaligheid van vroeger en de richtlijnen van nu.

Diervriendelijk geproduceerd vlees van goede kwaliteit en natuurlijk lekker. Bij Slagerij Konijn weet u precies wat u op uw bord krijgt.

Winkelwagen